Как да си направим регистрация в iTunes

Как да си направим регистрация в iTunes

В последно време iPhone телефоните на Apple нашумяха и в България. Всеки собственик на тези смартфони ще поиска да си качи клипчета, музика или разни приложения. За целта ще им е необходима програмата iTunes. Тук ще покажем как да си направите безплатна регистрация в iTunes.

Инсталиране:

Изтеглете инсталационния файл на iTunes от тук. След неговото изтелгяне стартирайте файла след което продължете с Next.

iTunes_install1

На следващият екран може да махнете отметките ако искате да не инсталирате икона на програмата на десктопа, не искате iTunes да е плеърът по подразбиране на вашят компютър или не искате да се ъпдейтне програмата автоматично. Натиснете Install.

iTunes_install2

Програмата се инсталира и селд нейното пускане Ви подканва да приемете лиценциозното споразумение. Натиснете Agree.

iTunes_install3

iTunes_install4

След инсталирането на iTunes ще преминем към създаването на безплатен акаунт.

1. Отвoрeте iTunes и кликneтe на iTunes Store.Отидете на Appstore и избирате Free aplicaions, избerete Brain Teaser. Кликвате на Get App .

iTunes_reg1

2. На следващият екран ще ви поиска да въведете  потребителско име и парола, кликвате на Create New Account.

iTunes_reg2

3. След това кликнете на Continue

iTunes_reg3

4. След което отметнете, че сте съгласен с условията за използване на програмата.Маркирате -I have read and agree… и Continue.


5. Тук трябва да въведете вашите данни. Попълвате email адреса, който желаете да ползвате (за предпочитане е реален email), въведете парола която трябва да е комбинация от големи и мали букви и цифри в полетата под email адреса. Избирате си таен въпрос, таен отговор и рождена дата.Махнете отметките на двете опции най-долу. Когато попълните всички графи натискате Continue.

6.Дойде и момента в който се избира начин на плащане.Отивате на опция NONE.
Избирате None и попълвате двете си имена и адрес. В полето за местожителство си попълвате данни на държави които се поддържат от ITUNES (България не е сред тях-избирате някаква друга примерно Маями, щата Флорида, пощенски код 33122, телефонен код 305 и седемцифрен телефонен номер). След попълване отново кликвате Continue.


7.Изписва ви че регистрацията ви е минала успешно. Кликвате Done, за да потвърждение. После влезте в e-mail-a, отворете съобщението, което са ви изпратили и кликнете на линка в него, за верификация на регистрацията.

8. iTunes ще се върне на началния екран на iTunes Store. За да влезнете, просто кликнете върху Sign In и въведете вашия email адрес и паролата, която сте въвели при регистрацията и сте готови….